Dizi Gezgini

Dizi Magazin GAiN

Esas Oğlan’da Aşk: Hadise ve Şenol Sönmez İlişkisi

Hadise, Esas Oğlan dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez ile iki aydır gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. İlişki, arkadaşlıkla başlayan ve kısa sürede derinleşen bir bağa dönüştü.

Esas Oğlan’da Aşk: Hadise ve Şenol Sönmez İlişkisi
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 17, 2024

Geçtiğimiz yaz özel hayatında kimse olmadığını açıklayan ünlü şarkıcı Hadise, iki aydır ünlü yönetmen Şenol Sönmez ile bir birliktelik yaşıyor. Özellikle Esas Oğlan dizisindeki yönetmenliği ile bilinen Sönmez, Hadise’nin hayatına yeni bir yön vermiş durumda.

Hadise’nin ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı Esas Oğlan dizisi, sadece kariyerinde değil, özel hayatında da büyük bir değişikliğe sebep oldu. Ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrollerini paylaştığı bu dizinin yönetmeni olan Şenol Sönmez ile ilişkisini iki aydır gözlerden uzak bir şekilde sürdürüyor. Bu ilişkinin başlangıcının arkadaşlık olduğu, ancak kısa sürede derin bir bağa dönüştüğü öğrenildi.

İkinci Sezon Heyecanı

GAİN platformu için çekilen Esas Oğlan dizisi, büyük bir heyecanla 20 Kasım’da izleyicisiyle buluşacak. Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman gibi ünlü isimlerin de yer aldığı dizinin ikinci sezon onayı da şimdiden alındı. Dizi, seyirciden gelen yoğun ilgi üzerine kısa sürede ikinci sezon hazırlıklarına başladı.

Esas Oğlan'da Aşk: Hadise ve Şenol Sönmez İlişkisi

Şenol Sönmez’in Kariyeri

Şenol Sönmez, sadece Esas Oğlan dizisinin yönetmenliği ile değil, aynı zamanda ünlü yazar ve yapımcı Yılmaz Erdoğan’ın projesi olan İnci Taneleri dizisiyle de adından sıkça söz ettiriyor. Yönetmenlik kariyerinde oldukça başarılı olan Sönmez, Hadise ile yaşadığı ilişkisi kadar profesyonel hayatındaki başarılarıyla da dikkat çekiyor.

Gizli Tutulan Aşk

Hadise’nin özel hayatını gözlerden uzak tutma çabası, son zamanlarda magazin dünyasında büyük bir merak uyandırdı. İlişkilerini iki aydır gizli tutmayı başaran çiftin, özellikle dizinin setinde daha fazla vakit geçirmesi dikkat çekti. Şenol Sönmez ve Hadise arasındaki bu ilişki, şimdilik medya gözünden uzak olsa da, ilerleyen dönemlerde daha fazla konuşulacak gibi görünüyor.

Esas Oğlan dizisinin başarısı ve çiftin özel hayatındaki gelişmeler, magazin dünyasında önemli bir yer tutuyor. İlişkilerinin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu.