Dizi Gezgini

Disney+

Barış Arduç ve Hande Erçel Disney Plus’ta Yeniden Buluşuyor!

Barış Arduç ve Hande Erçel, Disney Plus’ın yeni dizisi Reminder'da bir araya gelmeye hazırlanıyor. İkilinin kararı büyük bir heyecanla bekleniyor.

Barış Arduç ve Hande Erçel Disney Plus’ta Yeniden Buluşuyor!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 16, 2024

Disney Plus, yeni projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, Barış Arduç ve Hande Erçel’in ikinci kez bir araya geleceği haberleri kulislerde yankı buldu. Geçtiğimiz yaz 03 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Rüzgara Bırak” filminde başrolleri paylaşan ikili, şimdi yeniden bir projede buluşmak üzere. Bu güçlü ikili, o dönemde de işbirliklerinden oldukça memnun kalmış ve gelecekte tekrar bir araya gelmeyi çok istemişlerdi. Şimdi ise bu dilekleri, Disney Plus sayesinde gerçeğe dönüşebilir.

Saner Ayar’ın İddialı Hamlesi

03 Medya’nın patronu Saner Ayar, Barış Arduç ve Hande Erçel’in enerjisinden oldukça etkilenmiş olacak ki, onları tekrar bir araya getirmek için harekete geçti. Gelen bilgilere göre, Disney Plus’ın sektördeki iddialı projelerinden biri olan “Reminder” dizisi, ünlü yıldızları ikinci kez bir araya getirme fırsatını sunuyor. Ayar, bu yeni projede her iki oyuncuya da başrol teklif etti ve ikilinin sektörde büyük bir etki yaratmasını hedefliyor.

Barış Arduç ve Hande Erçel Disney Plus’ta Yeniden Buluşuyor!

Yeni Proje: Reminder

“Reminder” dizisinin senaryosu, başarılı yazarlar Özgür Önurme ve Ahmet Vatan tarafından kaleme alınıyor. Özgür Önurme’nin daha önce büyük ses getiren projelerinden Fatma ve Asaf gibi işlere imza attığını düşündüğümüzde, bu yeni dizinin de büyük ilgi göreceği şüphesiz. Ayrıca dizinin yönetmen koltuğunda da yine Özgür Önurme oturacak.

Arduç ve Erçel’in Kararı Bekleniyor

Şu günlerde her iki yıldız da Reminder dizisinin senaryosunu incelemekte. Projeye dahil olmaları halinde, hem Türkiye’de hem de uluslararası platformlarda büyük bir yankı uyandıracak bir işe imza atacakları öngörülüyor. Barış Arduç ve Hande Erçel, senaryoyu beğenirlerse Disney Plus için bu iddialı projede yeniden buluşacaklar. Hayranları, bu ikilinin yeniden ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.