Dizi Gezgini

Dizi Haberleri Yerli Diziler

Kardeşlerim Ekibinden Yepyeni Bir Dizi!

NGM'nin yapımcılığını üstlendiği ve Kardeşlerim dizisinin ekibinden gelen yeni proje, atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kardeşlerim Ekibinden Yepyeni Bir Dizi!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 13, 2024

90’dan fazla ülkeye satılan fenomen dizi Kardeşlerim’in yapım şirketi NGM, yine çok konuşulacak, iddialı bir dizi projesinin hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Dört sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estiren Kardeşlerim dizisi, tam 132 bölüm süresince seyirciyi ekran başına kilitlemiş ve yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında büyük ses getirmişti. Dizi, 90’dan fazla ülkeye satılarak uluslararası bir başarıya imza atmıştı. Ayrıca, oyuncuların kariyerlerine de önemli bir yön vermiş olan bu fenomen dizinin ekibi, şimdi yepyeni bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Projenin Merakla Beklenen Ayrıntıları

Başarılı yapımcı Nazlı Heptürk’ün imzasını taşıyan bu yeni projenin ismi henüz netleşmiş değil. Ancak dizi sektörü kulislerinde büyük bir merak uyandırdığı şimdiden konuşuluyor. NGM yapım şirketi, yine güçlü bir hikâye ve dikkat çekici karakterlerle dolu bir projeyi ekranlara taşımak için hazırlıklarına devam ediyor. Dizinin senaryosu, başarılı senarist Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınıyor ve güçlü bir hikâye beklentisi izleyicilerin heyecanını artırıyor.

Kardeşlerim Ekibinden Yepyeni Bir Dizi!

Yeni dizinin yönetmen koltuğuna ise daha önce başarılı projelere imza atmış olan Serkan Birinci oturacak. Bu projeyle birlikte atv ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak olan ekip, yine çok konuşulacak bir hikâyeyi izleyicilerle buluşturmayı hedefliyor.

NGM ve Yeni Projenin Sektördeki Yeri

Dizi sektörü, özellikle başarılı yapımların devam eden etkisi ve izleyicinin beklentileri doğrultusunda yeni projeleri sabırsızlıkla bekliyor. NGM, daha önce Kardeşlerim dizisi ile elde ettiği ulusal ve uluslararası başarıyı bu yeni projede de tekrarlamayı hedefliyor. Her ne kadar dizinin adı henüz netleşmemiş olsa da, güçlü kadro ve yaratıcı ekibiyle çok ses getireceği tahmin ediliyor.

Son olarak, yeni dizinin atv ekranlarında yayınlanacağı ve izleyiciyle buluşma tarihi hakkında ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Ancak proje hakkındaki gelişmeler yakından takip ediliyor.