Dizi Gezgini

Netflix

Selahattin Paşalı ve Cansel Elçin “Masumiyet Müzesi” Dizisinde Buluşuyor

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği diziler arasında yer alan “Masumiyet Müzesi” dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Bu dizi, izleyiciler tarafından merakla beklenen projelerden biri olma özelliğini taşıyor. Dizinin, ülkemizin Nobel

Selahattin Paşalı ve Cansel Elçin “Masumiyet Müzesi” Dizisinde Buluşuyor
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 13, 2024

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği diziler arasında yer alan Masumiyet Müzesi dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Bu dizi, izleyiciler tarafından merakla beklenen projelerden biri olma özelliğini taşıyor. Dizinin, ülkemizin Nobel ödüllü yazarı Orhan Pamuk’un aynı adlı eserinden uyarlandığı biliniyor. “Masumiyet Müzesi”, 9 bölümlük bir proje olarak ekranlara gelecek.

Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Dizide başrol karakteri Kemal, Selahattin Paşalı tarafından canlandırılıyor. Kemal’in büyük bir tutkuyla aşık olduğu Füsun karakterine ise genç ve yetenekli oyuncu Eylül Lize Kandemir hayat veriyor. Zeynep Günay Tan tarafından yönetilen bu projede, oyunculuk performansları kadar hikayenin derinliği de izleyiciyi ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Selahattin Paşalı ve Cansel Elçin “Masumiyet Müzesi” Dizisinde Buluşuyor

Cansel Elçin’in Katılımı

Masumiyet Müzesi kadrosuna son olarak ünlü oyuncu Cansel Elçin katıldı. Elçin, dizide “Turgay Bey” karakterine hayat verecek. Bu önemli rol, dizinin gidişatında büyük bir etkiye sahip olacak gibi görünüyor. Cansel Elçin, geniş oyunculuk yelpazesiyle dizinin kalitesine katkı sağlayacak.

Cansel Elçin’in Diğer Projeleri

Başarılı oyuncu Cansel Elçin, tiyatro dünyasında da adından söz ettiriyor. Son olarak “Misery” adlı tiyatro oyununda rol alan Elçin, hem tiyatro hem de dizi projeleriyle yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Netflix’in yine Ay Yapım imzalı başka bir projesi olan “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin 3. sezonunda da yer alacak. Dizinin çekimleri, New York’un ardından Bodrum’da devam edecek.

Bu projelerle birlikte, Cansel Elçin hayranları için dopdolu bir sezon olacak gibi görünüyor. Netflix platformunda yer alan projeleriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefleyen Elçin, kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor.