Dizi Gezgini

Kültür & Sanat

Ünlüler ‘Misery’ Oyununun Galasında Buluştu

Stephen King’in gerilim klasiği 'Misery', Zorlu PSM’de sahnelendi. Ünlülerin akın ettiği gala, Cansel Elçin ve Sedef Akalın’ın başrolüyle büyük beğeni topladı.

Ünlüler ‘Misery’ Oyununun Galasında Buluştu
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 12, 2024

Stephen King’in çok satan klasik romanı ‘Misery’ gerilim dünyasında öne çıkan bir eser olarak biliniyor. 1990 yılında filme çekilen bu eser, kısa sürede gerilim klasikleri arasında yerini aldı. Şimdi ise William Goldman tarafından sahneye uyarlanan ‘Misery’, Türk tiyatro sahnelerinde Tema Sanat Yapım tarafından izleyiciyle buluşuyor.

Zorlu PSM’de Gala Heyecanı

Tema Sanat Yapım’ın sahnelediği ‘Misery’nin galası Zorlu PSM’de gerçekleştirildi. Bu özel etkinlikte, yapımcılığını Sercan Akkaya’nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Kayhan Berkin’in oturduğu oyun, tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başrolleri ise ünlü isimler Cansel Elçin ve Sedef Akalın paylaşıyor.

Ünlüler 'Misery' Oyununun Galasında Buluştu

Stephen King’in Klasiği Sahneye Taşındı

Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Misery’, 1990 yılında beyaz perdeye aktarılmış ve korku sinemasının en önemli filmleri arasında yerini almıştı. Filmde Kathy Bates ve James Caan, başrollerdeki performanslarıyla unutulmaz karakterlere hayat vermişti. Şimdi ise Cansel Elçin ve Sedef Akalın, bu ikonik karakterlere kendi yorumlarını getirerek sahnede yeniden canlandırıyor.

Ünlüler Geceye Akın Etti

Oyunun galasına katılan ünlü isimler arasında Sedef Avcı, Okan Bayülgen, Zeynep Tuğçe Bayat, Ekin Türkmen, Deniz Çakır, Alara Bozbey, Melisa Berberoğlu, Evrim Doğan, Serhan Onat, Emre Yusufi, Birol Namoğlu-Derya Beşerler, Başak Daşman, Aydilge, Sümeyra Koç, Yosi Mizrahi, Pelin Akil ve Harika Uygur da vardı. Bu isimler, gecenin büyüsünü yaşamak için Zorlu PSM’de yerlerini aldılar.

Ünlüler 'Misery' Oyununun Galasında Buluştu

Anadolu Turnesi Başlıyor

Bu heyecan verici yapım, sadece İstanbul ile sınırlı kalmıyor. Ekim ve kasım ayları boyunca farklı mekanlarda sahnelenecek olan ‘Misery’, Anadolu turnesi kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinde tiyatroseverlerle buluşacak.