Dizi Gezgini

Dizi Haberleri Fragmanlar

Arka Sokaklar Fragmanı Ağlattı: Narin Güran Unutulmadı!

Arka Sokaklar fragmanı Narin Güran cinayeti ve Rıza Baba’nın etkileyici konuşması dikkat çekti.

Arka Sokaklar Fragmanı Ağlattı: Narin Güran Unutulmadı!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 12, 2024

Kanal D‘nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümü ile ekranlardaydı. Toplumsal olaylara karşı hiçbir zaman sessiz kalmayan ve her zaman duruşunu belli eden dizi, bu hafta da duruşunu bozmadı. Yeni bölüm fragmanında yakın zamanda işlenen ve Tüm Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran cinayetine vurgu yapan detaylar dikkat çekti. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar.” sözüyle açılan Arka Sokaklar fragmanı, Rıza Baba’nın konuşması ile herkesi derinden etkiledi. İşte Arka sokaklar fragmanı.

Narin Güran Cinayeti: Arka Sokaklar’da Yine Gündemde

Son zamanlarda ekrana gelen bölümlerde, toplumsal konulara sıkça değinen Arka Sokaklar, bu kez çocuk cinayetleri ve kadın cinayetleri üzerine odaklandı. Fragmanda yer alan Narin Güran cinayeti ise, dizinin en etkileyici sahnelerinden biri olarak öne çıktı. Dere kenarında yapılan arama sahneleri ve köy hayatının çarpıcı görüntüleri izleyicilere o acı dolu günleri tekrar hatırlattı.

Rıza Baba’nın Etkileyici Konuşması

Arka Sokaklar fragmanı usta oyuncu Zafer Ergin tarafından canlandırılan Rıza Baba karakterinin yaptığı konuşma, izleyenleri derinden etkiledi. Rıza Baba’nın adaleti vurgulayan sözleri, toplumda yankı uyandırdı ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir etki bıraktı. Bu konuşma, dizinin hayranları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü ve uzun süre konuşulacağa benziyor.

Arka Sokaklar Fragmanı: Yeni Bölümde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Arka Sokaklar 686. Bölüm, Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde, hem Narin Güran cinayeti hem de toplumsal konular üzerine vurgu yapılacak. Dizinin takipçileri, bu bölümde işlenecek olaylar için heyecanlı bir bekleyiş içinde. Özellikle, fragmanda işaret edilen dere kenarındaki sahneler ve Rıza Baba’nın adalete olan inancını yansıtan sözleri, bölüme dair beklentileri artırıyor