Dizi Gezgini

Fragmanlar

Deha 4. Bölüm 2. Tanıtımı Yayında!

Sevilen dizi Deha'nın 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Devran ve İskender’in nefes kesen mücadelesi izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Deha 4. Bölüm 2. Tanıtımı Yayında!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 9, 2024

Sevilen dizi Deha, etkileyici hikayesi ve çarpıcı sahneleriyle ekranlara geri döndü. Geçtiğimiz günlerde 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizi, adeta nefesleri kesti. Dizinin hayranları, merakla 4. bölümü beklerken, ikinci tanıtım fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragman ile heyecan seviyesi doruğa çıktı. Peki, 4. bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar…

Deha’nın 3. Bölümünde Neler Oldu?

Deha dizisinin 3. bölümünde, Devran ailesi için adalet sağlama mücadelesi verir. Ancak, yaptığı planlar umduğu gibi gitmez ve İskender’i eve getirmesi herkesi şoke eder. Bu süreçte, Devran beklenmedik bir şekilde, İskender’e oynadığı oyunun sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Bu zor anlarda, mecbur kalıp İskender’le iş birliği yapar. Öte yandan, Gülce ise Devran’ı İskender’e bir kez daha kaptırmamak için Aysel’in karşısına çıkar ve eski travmalarıyla yüzleşir. Bu sırada, Esme, Devran’ı toparlamak için çabalar ve ona daha sert uyarılarda bulunur. Devran, başladığı işi tamamlayabilmek için mecburen İskender’e güvenmek zorunda kalır. Ancak, İskender bu güveni kendi lehine çevirip, Devran’dan intikam almak için kullanır. İskender’i durdurmaya çalışan ise kimsenin beklemediği biri olur.