Dizi Gezgini

Dizi Haberleri

İnci Taneleri İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor! Yılmaz Erdoğan Neler Söyledi?

Yılmaz Erdoğan, İnci Taneleri ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni sezon öncesi sır vermeyen Erdoğan önemli detaylar paylaştı.

İnci Taneleri İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor! Yılmaz Erdoğan Neler Söyledi?
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 8, 2024

Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İlk sezonda izleyicilerin aklında kalan birçok sorunun yaz boyunca kendisine ve ekibine yöneltildiğini belirten Erdoğan, oyuncuların sonunu bilerek oynamaları durumunda performanslarının zarar görebileceğini ifade etti. Yeni sezonla ilgili bilgi vermekten kaçınan Erdoğan, “Oyuncular da sıkıştıkları yerde soruyorlar, söylemiyorum.” şeklinde konuştu.

Fenomen Dizi İnci Taneleri

Eşinin ölümünden suçlanarak hapse giren bir edebiyat öğretmeninin, yıllar sonra beraat etmesi ve sonrasında yaşadıklarını konu alan İnci Taneleri, 10 Ekim Perşembe akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. İlk sezonunda Dilber’in pavyon dansıyla büyük ilgi toplayan dizinin ikinci sezonu öncesinde Yılmaz Erdoğan merak edilen sorulara yanıt verdi.

İnci Taneleri İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor! Yılmaz Erdoğan Neler Söyledi?

Meraklı Seyircilerden Gelen Sorular

Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Sera Kutlubey ve dizinin yapımcısı olan BKM ekibi ile birlikte, dizinin YouTube kanalında soruları yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, sezon arası boyunca izleyicilerin sorularıyla sıkça karşılaştığını dile getirdi. Diziyle ilgili detayları ekibin dahi bilmediğini belirterek merakı daha da arttırdı.

“Sizlere Yalan Söylemiyorlar”

Bu konu üzerine bir soruya yanıt veren Erdoğan, şu açıklamayı yaptı: “Bütün yazı ben böyle geçirdim, arkadaşlar da öyle. Şunu bilsin seyircimiz, arkadaşlar da sizin kadar biliyor konuyu. Onlara sormayın, sizlere yalan söylemiyorlar. Oyuncuların, sonunu bilerek oynaması durumunda performanslarının zarar gördüğünü düşünüyorum. Ancak ne olacağını bilmediklerinde, tıpkı hayattaki gibi oluyor. Bu, oyunculuğun diri kalması için önemli. Tekrar söylüyorum, arkadaşlar bilmiyorlar, gördüğünüz yerlerde onları sıkıştırmayın. Beni de sıkıştırmayın ama emin olun ki onlar da sıkıştıklarında bana soruyorlar, söylemiyorum.”

İnci Taneleri İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor!

İzleyicilerin merakla beklediği “İnci Taneleri”, 10 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Yeni sezonun sürprizlerle dolu olacağı tahmin ediliyor.