Dizi Gezgini

Reytingler

6 Ekim Reyting Sonuçları: Deha Zirvede!

6 Ekim reyting sonuçları belli oldu. Deha dizisi zirvede yer aldı, Teşkilat ve Masterchef Türkiye de üst sıralarda dikkat çekti.

6 Ekim Reyting Sonuçları: Deha Zirvede!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 7, 2024

6 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Show TV’nin yeni dizisi Deha, üçüncü bölümüyle de zirvedeki yerini koruyarak dikkat çekti. İzleyicilerin merakla takip ettiği bu dizi, her geçen hafta daha fazla konuşuluyor.

Deha Yine Zirvede!

Show TV’nin Aras Bulut İynemli başrollü Deha dizisi, üçüncü bölümüyle ekrana geldi ve reytinglerde yine birinci oldu. Dizi, yaşadığı hafif reyting düşüşüne rağmen, izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. TRT 1’in beşinci sezonundaki Teşkilat dizisi, bu hafta peş peşe üçüncü kez reytingini artırarak dikkat çekti. Teşkilat, 7 puan barajını aşarak ikinci sıraya yerleşti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye, üçüncü sırada günü kapattı. Now TV’nin Kirli Sepeti dizisi ise geçtiğimiz haftaya göre reytinglerini hafif artırarak, 2,61 puanla yedinci sıraya yerleşti.

6 Ekim Reyting Sonuçları: Deha Zirvede!

Masterchef ve Diğer Programlar

ATV’nin yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, izleyici kitlesini genişleterek sekizinci sırada yer aldı. Gündeme damga vuran haber programları arasında yer alan Ozan Gündoğdu ile Now Ana Haber ve Show Ana Haber, Top 10 listesindeki diğer dikkat çeken programlar oldu.

Günlük En Çok İzlenen İlk 10 Program (6 Ekim Reyting Sonuçları):

  1. Deha – 7,45 reyting
  2. Teşkilat – 7,18 reyting
  3. Masterchef Türkiye – 4,72 reyting
  4. Deha (Özet) – 4,20 reyting
  5. Teşkilat (Özet) – 3,34 reyting
  6. Ozan Gündoğdu ile Now Ana Haber Hafta Sonu – 3,30 reyting
  7. Kirli Sepeti – 2,61 reyting
  8. Kim Milyoner Olmak İster – 2,41 reyting
  9. Show Ana Haber – 2,12 reyting
  10. Masterchef Türkiye (Özet) – 2,08 reyting

6 Ekim reyting gösteriyor ki izleyici kitlesi Deha dizisine büyük ilgi göstermeye devam ediyor. TRT 1’in Teşkilat dizisi de liderlik yarışında iddialı bir şekilde yer alıyor. Masterchef Türkiye ise ilk 3’teki yerini sağlamlaştırmış durumda.