Dizi Gezgini

Dizi Haberleri Netflix

Netflix’in Menendez Kardeşler Dizisi Gündemde: Kim Kardashian’ın Şok Açıklaması

Kim Kardashian' dan, Lyle ve Erik Menendez kardeşler için destek! Ünlü medya figüründen şok edici açıklamalar tartışmaları araladı.

Netflix’in Menendez Kardeşler Dizisi Gündemde: Kim Kardashian’ın Şok Açıklaması
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 7, 2024

Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez’in Hikâyesi, son günlerin en çok izlenen yapımlarından biri. Gerçek hikayesi, herkesin ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Netflix platformunda geçtiğimiz ay gösterime giren bu yapım, izleyicileri derinden etkiledi. 1989 yılında, anne babalarını öldüren Lyle ve Erik Menendez kardeşler, 1996 yılında tutuklanarak ömür boyu hapis cezasına çarptırılmışlardı. Ancak, dizi yayınlandığından bu yana dava tekrar gündeme gelmiş durumda.

Kardeşlerin Savunması: Fiziksel ve Duygusal İstismar

Lyle ve Erik Menendez kardeşler, mahkemede savunmalarını yaparken yıllarca fiziksel, duygusal ve cinsel istismara maruz kaldıklarını, bu sebeple kendilerini korumak adına anne ve babalarını öldürdüklerini iddia ettiler. Bu açıklama, toplumun farklı kesimlerinde geniş yankı buldu ve kardeşlerin masum olup olmadıkları hala tartışılmaya devam ediyor.

Kim Kardashian’dan, Menendez Kardeşler İçin Destek

Netflix'in Menendez Kardeşler Dizisi Gündemde: Kim Kardashian'ın Şok Açıklaması

Bu tartışmaların arasında, ünlü reality yıldızı Kim Kardashian da yerini aldı. Kardashian, geçtiğimiz günlerde kardeşlere verilen ömür boyu hapis cezalarının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. NBC‘ye gönderdiği makalede, Lyle ve Erik kardeşlerin “nazik, zeki ve dürüst” insanlar olduklarını belirtti. Ancak, Kardashian kardeşlerin eylemlerinin affedilemez olduğunu da açıkça ifade etti.

Zaman ve Değişim Üzerine

Kim Kardashian, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Yaşadıklarımızın birer ürünü olarak şekilleniriz. Zaman bizi değiştirir ve kimsenin 18 yaşındaki haliyle aynı kişi olduğunu iddia edebileceğini sanmıyorum.” Kardashian’ın bu sözleri, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve davanın seyrine ilişkin yeni tartışmalara kapı araladı.