Dizi Gezgini

Dizi Haberleri Dizi Magazin

Kuruluş Osman Setinde Aşk: Faruk Aran ve Belgin Şimşek Birlikte!

Kuruluş Osman setinde Faruk Aran ve Belgin Şimşek’in başlayan set arkadaşlığı gerçek hayatta aşka dönüştü. Detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman Setinde Aşk: Faruk Aran ve Belgin Şimşek Birlikte!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 6, 2024

Kuruluş Osman dizisinin çarşamba akşamlarına damga vuran bölümlerinde bir aşk gerçeğe dönüştü. atv’nin sevilen dizisinde Emre Bey ve Ecem Sena Bayır’ın dışında bir başka aşık çiftin de set arkadaşlıklarının aşka evrildiği ortaya çıktı.

Faruk Aran ve Belgin Şimşek’in Aşkı

Kuruluş Osman Setinde Aşk: Faruk Aran ve Belgin Şimşek Birlikte!

Dizinin Alaeddin Bey karakterine hayat veren Faruk Aran ve Gonca Hatun rolünü canlandıran Belgin Şimşek, sette başlayan arkadaşlıklarını özel hayatlarına taşıdı. Başarılı iki oyuncu birlikteliklerini göz önünde yaşamamaya özen gösteriyor. Geçen yazdan beri ilişkilerini sürdüren çiftin set dışında da samimi oldukları öğrenildi.

Kuruluş Osman’da Emre Bey ve Ecem Sena Bayır’ın Beraberliği

Dizinin diğer dikkat çeken aşkı ise Orhan Bey karakterini canlandıran Emre Bey ile gerçek adı Holofira olan Nilüfer Hatun karakterine hayat veren Ecem Sena Bayır arasında yaşanıyor. Set arkadaşlıkları zamanla bir beraberliğe dönüşen genç çift geçen yaz tatilini de birlikte geçirmişti. Kuruluş Osman hayranları bu romantik gelişmeleri ilgiyle takip ediyor.