Dizi Gezgini

Dizi Haberleri GAiN

Meryem Uzerli, Ru Dizisinin 2. Sezonunu Mipcom’da Tanıtacak

Meryem Uzerli, Ru dizisinin 2. sezonu için Cannes'da düzenlenen Mipcom Fuarı'nda tanıtım yapacak. Gain'de büyük ilgi gören dizi, uluslararası platformda tanıtılacak.

Meryem Uzerli, Ru Dizisinin 2. Sezonunu Mipcom’da Tanıtacak
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 6, 2024

Başarılı oyuncu Meryem Uzerli, Gain platformunda büyük ilgi gören Ru dizisiyle ekranlara geri dönmesinin ardından, şimdi de dizinin tanıtım çalışmalarını desteklemek üzere Mipcom Fuarı’na katılacak. Dünyanın en prestijli televizyon ve format fuarlarından biri olan Mipcom, 21-25 Ekim tarihleri arasında Cannes’da düzenlenecek. Meryem Uzerli de bu uluslararası etkinlikte, dizisinin ikinci sezonu için tanıtım faaliyetlerinde yer alacak.

Ru’nun İkinci Sezonu Geliyor

MedYapım tarafından yapılan ve 24 Mayıs’ta Gain platformunda izleyiciyle buluşan Ru dizisi, büyük beğeni toplamış ve ikinci sezon onayı almıştı. Dizinin dağıtımını üstlenen Madd Entertainment, 21 Ekim’de Cannes’da Mipcom’un açılış gününde özel bir davet düzenleyerek Ru dizisinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Cannes’da Türk Yıldızları Bir Araya Geliyor

Bu önemli etkinlikte Meryem Uzerli’nin yanı sıra dizinin yapımcısı Fatih Aksoy da yer alacak. İkili, Carlton Grand Salon‘da gerçekleştirilecek bir söyleşiye katılarak dizinin başarısından ve yeni sezon beklentilerinden bahsedecek. Aynı gün saat 18.00’de ise Can Yaman, El Turco dizisinin basın toplantısına katılacak. Böylece Cannes’da peş peşe Türk yıldızlar sahne almış olacak.

Meryem Uzerli’nin Diğer Projeleri

Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli’nin, ayrıca Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandal’lar dizisinde 4 bölüm konuk oyuncu olarak yer alacağı da öğrenildi. Uzerli, bu projeyle birlikte oyunculuk kariyerinde yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Ru Dizisi, Gain’de Büyük İlgi Görüyor

Ru dizisinin ikinci sezonu, izleyiciler tarafından merakla beklenirken, Meryem Uzerli’nin Cannes’daki tanıtım etkinlikleri dizinin uluslararası arenadaki tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.