Dizi Gezgini

Netflix Yabancı Diziler

Lara Croft Geri Dönüyor: Netflix’in Tomb Raider Dizisinden Yeni Görüntüler

Netflix'in merakla beklenen Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animasyon dizisinden yeni bir kesit yayınlandı. Dizi, 10 Ekim'de Netflix'te olacak.

Lara Croft Geri Dönüyor: Netflix’in Tomb Raider Dizisinden Yeni Görüntüler
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 5, 2024

Netflix, izleyicilerle buluşturacağı Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animasyon dizisinden heyecan verici yeni bir kesit paylaştı. Oyun uyarlamaları son dönemde hız kazanırken, Tomb Raider serisi de animasyon formatında geri dönmeye hazırlanıyor. Bu yeni yapım, oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Animasyon Dizisi Geliyor

Lara Croft

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dizisi, Lara Croft‘un 2013 yılında çıkan oyunla başlayan ve “modern üçleme” olarak adlandırılan dönemdeki maceralarını temel alacak. Netflix’te yayınlanacak olan bu animasyon dizisi, izleyicilere Lara‘nın gizemli ve tehlikeli yolculuklarını animasyon formatında sunacak.

Yeni Kesit Yayınlandı

Netflix’in paylaştığı yeni kesitte, Lara Croft ve onun en yakın dostlarından biri olan Jonah‘ı görüyoruz. Bu sahne, dizinin genel tonu ve atmosferi hakkında da önemli ipuçları veriyor. Babasının notlarından yola çıkarak antik medeniyetlerin izlerini süren Lara’nın, dizide de oyunlardan aşina olduğumuz bulmaca çözümleri ve maceralarla karşılaşacağı anlaşılıyor. Kesit, Tomb Raider serisinin hayranlarının beklentilerini daha da yükseltti.

Yayın Tarihi Ne Zaman?

Lara Croft

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animasyon dizisi, 10 Ekim 2024 tarihinde Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Dizide Lara Croft‘a sesiyle Hayley Atwell hayat verirken, Jonah karakterini ise Earl Baylon seslendirecek. Dizinin senaryosu, daha önce The Witcher dizisiyle tanıdığımız Tasha Huo tarafından kaleme alındı.