Dizi Gezgini

Fragmanlar

Siyah Kalp’te 5. Bölüm Heyecanı: Nikah Masasında Sırlar Açığa Çıkacak mı?

Siyah Kalp, merakla beklenen 5. bölüm tanıtımıyla izleyicileri heyecanlandırıyor! Cihan ve Sevilay’ın nikah masasında vereceği cevaplar merakla bekleniyor.

Siyah Kalp’te 5. Bölüm Heyecanı: Nikah Masasında Sırlar Açığa Çıkacak mı?
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 4, 2024

Sürükleyici hikayesi ve büyülü atmosferiyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen yeni dizi Siyah Kalp, perşembe akşamları başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. 4. bölümde bir miktar reyting düşüşü yaşansa da dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Beşinci yeni bölümde yaşanacak olaylar ise merakla bekleniyor.

Cihan ve Sevilay’ın Nikah Masasındaki Gerilim

Sevilay Günser, Cihan Şansalan’ı eş olarak kabul ediyor musunuz?” sorusunun ön planda olduğu dizinin ekrana gelen dördüncü bölümünün hemen ardından, beşinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda, Nihayet’in, Melek ve Nuh’a yakın davranması izleyicilerin akıllarını karıştırırken, asıl planının ne olacağı merak konusu oluyor.

Sevilay ve Cihan, birbirlerine gerçekleri itiraf edip Nuh ve Melek’ten hoşlandıklarını söylerken, ikilinin nikah masasında ne cevap vereceği beşinci bölüme dair merakı giderek artırıyor. Bu durum, izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği bir gerilim unsuru haline geldi.

Siyah Kalp Ekibi ve Yayın Bilgileri

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Emrah Ağuş’un üstlendiği Siyah Kalp’in senaryosunu ise Yıldız Tunç yazıyor. Dizi kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00’de Show TV’de izleyiciyle buluşuyor!