Dizi Gezgini

Yerli Diziler

Kalpazan: Duygusal Bir Aile Hikayesi Ekranlara Geliyor

Show TV’nin yeni dizisi Kalpazan’dan ilk kareler paylaşıldı! Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul ve Şükran Ovalı'nın performansları merakla bekleniyor.

Kalpazan: Duygusal Bir Aile Hikayesi Ekranlara Geliyor
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 4, 2024

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını ise Saner Ayar’ın üstlendiği, çarpıcı hikayesi ile dikkat çeken yeni dizisi Kalpazan’ın setinden ilk kareler paylaşıldı! Dizinin başrol oyuncuları Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal’ın performanslarına dair ipuçları veren fotoğraflar, izleyicileri de heyecanlandırdı.

Kalpazan: Duygusal Bir Aile Hikayesi Ekranlara Geliyor

Zor Seçimlerle Dolu Bir Aile Hikayesi

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığında hayata geçirilen Kalpazan, zor bir seçim yapmak zorunda kalan bir babanın, ailesini de içine sürüklediği çıkmazdan kurtulma mücadelesini derin duygusal çatışmalar ve beklenmedik olaylarla dolu bir şekilde gözler önüne serecek. Dizi, izleyicilere güçlü karakterler ve duygusal derinlik sunmayı vaat ediyor.

Yeni dizi Kalpazan’ın afişi de yayınlandı! Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığında ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğinde hayata geçirilen Kalpazan, güçlü isimleri bir araya getirdiği afişi ile büyük dikkat çekti. Timuçin Esen ile Şükran Ovalı, ekonomik sıkıntıları olan iki çocuklu bir aileyi canlandırırken, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal arasında imkansız bir aşk yaşanacak.

Kalpazan: Duygusal Bir Aile Hikayesi Ekranlara Geliyor

Kalpazan Hakkında Detaylar

Yönetmenliğini Uğur Karaaslan’ın yaptığı, senaryosunu ise Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün yazdığı Kalpazan, yakında Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Dizi, izleyicileri derin duygusal anlar ve sürükleyici bir hikaye ile buluşturmayı hedefliyor.