Dizi Gezgini

Yabancı Diziler

“Sugar” İkinci Sezon Onayı Aldı: Colin Farrell Yine Ekranlarda

Colin Farrell'ın başrolünde olduğu ve Apple TV+'ta yayınlanan "Sugar" dizisi, ikinci sezon onayını aldı. Dedektif John Sugar karakteriyle Farrell’ın performansı, izleyiciler ve eleştirmenlerden tam not aldı.

“Sugar” İkinci Sezon Onayı Aldı: Colin Farrell Yine Ekranlarda
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 3, 2024

Apple TV+, Colin Farrell’ın başrolünü üstlendiği “Sugar” dizisinin ikinci sezonunu onayladı. İrlandalı aktör, Dedektif John Sugar karakterini canlandırdığı bu gizemli drama dizisinde, izleyicileri büyüleyen performansıyla dikkat çekmişti. İlk sezonunda izleyicilerden büyük ilgi gören dizi, Farrell’ın etkileyici oyunculuğu sayesinde geniş bir kitleye ulaştı.

İkinci Sezon Heyecanı

Dizinin ilk sezonunda, John Sugar’ın Olivia adındaki kayıp bir kadını arama macerası işlenmişti. Sezon sonunda izleyiciler, büyük bir dönüm noktasıyla karşılaşmış ve yeni sezon için beklentiler artmıştı. Dizi ekibi, bu büyük başarıya yanıt olarak ikinci sezon için onay aldı. Dizinin yönetici yapımcıları Audrey Chon ve Simon Kinberg, dizinin izleyicilerden aldığı olumlu tepkilerden memnun olduklarını dile getirerek, ikinci sezonda da hikayenin sürprizlerle dolu olacağını ifade etti. “Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin Sugar’ı kucaklaması bizi çok mutlu etti,” şeklinde açıklama yaptılar.

Apple TV+’tan Yüksek Beklentiler

Apple TV+ programlama başkanı Matt Cherniss, dizinin ikinci sezonda da izleyicileri merakta bırakacak sürprizlerle dolu olduğunu belirtti. Özellikle Colin Farrell’ın Dedektif John Sugar karakterine hayat verdiği bu gizem dolu dünyada, yeni sezonda nasıl bir maceraya atılacağını görmek için sabırsızlandığını ifade etti.

Eleştirmenlerden Tam Not

“Sugar”, televizyon eleştirmenlerinden de olumlu yorumlar aldı. Rotten Tomatoes üzerinden 100 üzerinden 81 puan alan dizi, izleyicilerin ve eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Farrell’ın performansı övgüyle karşılanırken, Apple’ın ikinci sezon için yeni heyecan verici hikayelerle döneceği duyuruldu. İkinci sezonda Sugar’ın kayıp kız kardeşiyle ilgili cevaplar aramaya devam edeceği ve Los Angeles’ta başka bir kayıp vakasına odaklanacağı belirtildi.

Dizinin ilk sezonu halen Apple TV+ üzerinden izlenebilir.