Dizi Gezgini

Dizi Haberleri

Kızılcık Şerbeti’nde Doğa ve Fatih’in Yüzleşmesi İzleyiciyi Ekrana Kilitleyecek!

Kızılcık Şerbeti'nin 70. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor! Abdullah'ın Pembe'yle ilişkisi, Ömer'in geçmişten gelen şaşırtıcı tesadüfleri ve Kıvılcım'ın yeni işindeki gelişmelerle dolu bu bölümde neler yaşanacak?

Kızılcık Şerbeti’nde Doğa ve Fatih’in Yüzleşmesi İzleyiciyi Ekrana Kilitleyecek!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 3, 2024

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisi, güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başarılı bir şekilde üçüncü sezona başladığını ve izleyici ilgisinin giderek arttığını söylemek mümkün. 69 bölümü geride bırakan dizinin 70. yeni bölümü 4 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Yeni bölümde, Pembe, kapısına gelen ve yardım isteyen Abdullah‘ı geri çevirmez ancak birlikte yaşamanın çok da kolay olmayacağını belirtir. Metehan‘ın kız arkadaşıyla buluşmaya giden Ömer, yıllar önceki sevgilisini, oğlunun birlikte olduğu kızın annesi olarak karşısında bulur. Bu tesadüf herkesi şaşırtır.

Bebek Alev’in tekrar evden alınışı, özellikle Sönmez, Kıvılcım ve Meri için sarsıcı olur. Çözüm ise Meri’den gelir. Bakıcı olarak Ünallar’ın evine gitmeyi planlar ve fikrini Abdullah‘a açar. Abdullah, bu konuda Nursema‘nın yardımıyla durumu çözmeye çalışacaktır.

Kıvılcım, yeni işinden ve yeni arkadaşı Cemal’den oldukça memnundur. Ancak iş yemeğinde Ömer ile karşılaşması onu oldukça sarsacaktır. Aynı zamanda Fatih ve Doğa’nın evliliklerindeki sorunlar, ikilinin yüz yüze gelmesiyle yeni dönüşümlere kapı aralar.

Dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alırken, yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Barış Kılıç (Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sıla Türkoğlu (Doğa), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Doğukan Güngör (Fatih), Ceren Yalazoğlu (Nursema) ve daha birçok önemli isim yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle 4 Ekim Cuma 20.00’de Show TV ekranlarında olacak!