Dizi Gezgini

Yerli Diziler

İnci Taneleri, 10 Ekim’de İkinci Sezonuyla Dönüyor

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı ve büyük ilgi gören İnci Taneleri, 10 Ekim'den itibaren ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, Azem Yücedağ'ın yaşadığı maceraları anlatıyor.

İnci Taneleri, 10 Ekim’de İkinci Sezonuyla Dönüyor
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 3, 2024

Yılmaz Erdoğan‘ın başrolünde yer aldığı ve geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan İnci Taneleri, 10 Ekim‘den itibaren ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Yılmaz Erdoğan‘ın uzun aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen bu yapım, eşinin ölümünden sorumlu tutularak hapse giren Edebiyat öğretmeni Azem Yücedağ‘ın yıllar sonra beraat etmesinin ardından yaşadığı maceraları konu alıyor.

Yapımcılığını BKM‘nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Yılmaz Erdoğan‘ın senarist kimliğinin yanı sıra başrolünde de yer aldığı İnci Taneleri‘nin oyuncu kadrosunda ise Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Rıza Kocaoğlu, Yasemin Çonka, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran ve Mücahit Koçak gibi önemli isimler bulunuyor.

Dizinin ikinci sezonunda, Azem Yücedağ’ın hayatındaki karmaşık olaylar, gizemler ve yeni maceralar izleyiciyi yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.