Dizi Gezgini

Fragmanlar

Yalan 18. Bölüm: “Ben Senin Annen Değilim”

Yalan dizisinin 18. bölümünde, Melike ve Hazal arasındaki gerilim artarken, Cengiz’in yaralanma haberi olayları daha da karmaşık hale getiriyor.

Yalan 18. Bölüm: “Ben Senin Annen Değilim”
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 3, 2024

Yalan dizisinin 18. bölümünde, Melike, Hazal’dan duyduğu gerçeklerle sarsılırken, Hazal panik içinde kendini affettirmeye çalışır. Fakat o sırada gelen Cengiz’in yaralanma haberi, her ikisini de hastaneye gitmeye zorlar. Melike’yi karşısında gören Hülya, tüm hıncını ondan almak ister ve iki kardeş bir kez daha karşı karşıya gelir. Ancak bu olayın ardında yatan şüpheli ismin Karacalar olması, Hülya’nın düşünmeden hareket etmesine sebep olur.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hülya, Karacaların öfkesini üzerine çekerken, davanın tek tanığı olan Necdet’in ölüm haberini alan Yaman, dosyaya eklemek için sağlam deliller arayışına girer. Hazal, Necdet’in ölümünden dolayı duyduğu suçlulukla Yusuf’un kapısını çalar, fakat Yusuf onu rahatlatmak yerine daha da kendi yanına çeker. Bu sırada Yusuf, Yaman tarafından da köşeye sıkıştırılır.

Yaman, Cengiz ile olan bağlantısını öğrenmesinin ardından Aksoylarda CEO olduğunu da duyunca Yusuf’un üzerine gider. Dört bir yandan kuşatılan Yusuf, aynı zamanda Kerim’in şüpheleriyle baş başa kalır. Kerim, abisine Berrin ile aralarındaki ilişkiyi sorduğunda, Yusuf bunu incelikle yalanlarken, Kerim’in şüphelerini daha fazla gizleyemeyeceği ortaya çıkar. Kadir, annesiyle hesaplaşma peşindeyken, Zehra’nın hastalığıyla ilgili doktorun verdiği yeni bilgiler onu şoke eder. Zehra ise kendisini kötü bir sona hazırladığı için Hazal’ı yanına istemektedir. Hazal, her şeyi kaybetme korkusuyla kendi planını yaparken, Zehra’yı da oyuna getirdiğinde Melike’nin sert tepkisiyle karşılaşır. Hazal, içine düştüğü cehennemden yalnızca Duru’yu yok ederek çıkacağına inanırken, Melike Hazal’ı durdurabilecek midir?