Dizi Gezgini

Netflix Yabancı Diziler

Squid Game İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı! 26 Aralık’ta Yeni Oyunlar Başlıyor

Squid Game'in ikinci sezonu 26 Aralık'ta başlıyor. Satıcı karakteri geri dönüyor ve yeni oyunlar izleyicileri bekliyor.

Squid Game İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı! 26 Aralık’ta Yeni Oyunlar Başlıyor
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 2, 2024

Netflix, Squid Game‘in merakla beklenen ikinci sezonunun fragmanını 1 Ekim’de yayınladı. Fragmanda, Satıcı (Gong Yoo) karakterinin geri döndüğü görülüyor ve izleyiciler 26 Aralık’ta başlayacak yeni ölümcül oyunlara hazırlık yapmaya çağrılıyor. Satıcı, klasik müzik eşliğinde kırmızı ve mavi zarflarla birine “Benimle bir oyun oynamak ister misin?” diye sorarken, izleyicilere yeni sezonun heyecanını hissettiriyor.

6 Emmy Ödülü Kazanmıştı

Squid Game’in ilk sezonu, Ekim 2021‘de yayınlanmış ve dünya çapında büyük bir etki yaratmıştı. Dizi, 2022 yılında tam 6 Emmy Ödülü kazanarak tarihi bir başarıya imza atmıştı. Konusu itibariyle 456 kişinin ölümcül oyunlara katılarak 45,6 milyar Kore wonunu kazanma mücadelesini anlatıyor.

Yeni Oyuncular Kadroda

İkinci sezonda, Gong Yoo, Lee Jung Hae, Wi Ha-jun ve Lee Byung Hun gibi ilk sezondan tanıdık isimler geri dönüyor. Bunun yanı sıra, yeni sezonda diziye katılan oyuncular arasında Im Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Park Sung-hoon, Kang Ae-sim ve eski BigBang üyesi Choi Seung-hyun (T.O.P) da yer alıyor.