Dizi Gezgini

Netflix Yabancı Diziler

Canavarlar Dizisi Zirveyi Bırakmıyor: Lyle ve Erik Menendez’in Hikayesi 19,5 Milyon İzlenmeye Ulaştı!

Netflix’in gerçek suç dizisi "Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez’in Hikayesi", ikinci haftasında 19,5 milyon izlenmeyle zirvedeki yerini korudu.

Canavarlar Dizisi Zirveyi Bırakmıyor: Lyle ve Erik Menendez’in Hikayesi 19,5 Milyon İzlenmeye Ulaştı!
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 2, 2024

Netflix, 23-29 Eylül tarihleri arasında en çok izlenen yapımları açıkladı. Ryan Murphy imzalı gerçek suç dizisi Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez’in Hikayesi (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story), ikinci haftasında da zirvedeki yerini korudu.

“Canavarlar” Zirvede

19 Eylül’de yayımlanan dizi, ikinci haftasında 19,5 milyon izlenmeye ulaşarak geçen haftaki 12,3 milyon izlenme rakamını geride bıraktı. Dizi, ebeveynlerini öldürmekten suçlu bulunan Lyle ve Erik Menendez kardeşlerin davasını konu alıyor. Erik Menendez, dizideki tasvirin “kötü niyetli” olduğunu iddia etmişti.

“Nobody Wants This” İkinci Sırada

Listenin ikinci sırasında, başrollerinde Adam Brody ve Kristen Bell‘in yer aldığı romantik komedi dizisi Nobody Wants This yer aldı. Dizi, ilk 4 günde 10,3 milyon izlenme elde etti.

“The Perfect Couple” Üçüncü Sırada

Dördüncü haftasında olan The Perfect Couple, 6 milyon izlenmeyle üçüncü sırada yer aldı. Nicole Kidman, Liev Schreiber ve Eve Hewson‘ın başrollerde olduğu dizi, Elin Hilderbrand‘ın çok satan romanından uyarlandı.

Diğer Popüler Yapımlar

Jeremy Saulnier‘in yönettiği aksiyon-gerilim filmi Rebel Ridge, 8,9 milyon izlenmeyle dikkat çekerken, Joey King‘in başrolünde olduğu bilimkurgu filmi Çirkinler (Uglies), 8,7 milyon izlenmeyle öne çıktı. Üçüncü sırada ise gerçek suç belgeseli Firar: Kaçak Aşıklar (Jailbreak: Love on the Run), Alabama’da bir gardiyanın bir mahkuma aşık olup kaçmasına odaklanan hikayesiyle yer aldı.