Dizi Gezgini

Fragmanlar

Duygusal Hikaye Devam Ediyor: “İlk ve Son” Yeni Sezon Detayları

Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerinde yer aldığı "İlk ve Son" dizisinin yeni sezonu, 24 Ekim'de BluTV'de başlıyor. İzleyicileri sürpriz konuk oyuncular ve duygusal bir hikaye bekliyor.

Duygusal Hikaye Devam Ediyor: “İlk ve Son” Yeni Sezon Detayları
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 2, 2024

BluTV, başrollerinde Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe‘nin yer aldığı “İlk ve Son” dizisinin yeni sezonu için geri sayıma başladı. İzleyicilerin merakla beklediği yeni sezonun ilk bölümü 24 Ekim tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Nilüfer ve Cihan’ın etkileyici hikayesi, duygusal sahnelerle izleyicilerin kalbine bir kez daha dokunmaya hazırlanıyor.

Güçlü Kadro ve Duygusal Hikaye

Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın oturuyor, görüntü yönetmenliğini ise Jim Gucciardo üstleniyor. Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman ve Azra Aksu gibi yetenekli isimler, dizinin güçlü kadrosunda yer alıyor.

Sürpriz Konuk Oyuncular

Yeni sezonda izleyicileri sürpriz konuk oyuncular da bekliyor. Bu isimler arasında Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul ve Hakan Atalay gibi dikkat çekici oyuncular bulunuyor. Ortaks Yapım imzalı dizinin yeni bölümleri BluTV’de yayımlanacak.