Dizi Gezgini

Dizi Magazin

Cansu Dere, 1001 Gece Masalları’nın Şehrazat’ı Olmaya Hazırlanıyor

Cansu Dere, dijital dizi 1001 Gece Masallarında Şehrazat karakterini canlandıracak. Bozdağ Film ile anlaşan ünlü oyuncu, dünya çapında ses getirecek bu projeye hazırlanıyor.

Cansu Dere, 1001 Gece Masalları’nın Şehrazat’ı Olmaya Hazırlanıyor
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 2, 2024

Başarılı oyuncu Cansu Dere, dünyanın dört bir yanında ses getirecek yeni bir projeyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Bozdağ Film ile anlaşarak, Tabii platformu için çekilecek olan dijital dizi 1001 Gece Masallarında Şehrazat karakterine hayat verecek. Dere, hayatta kalmak ve Sultan Şehriyar’a gerçekleri göstermek için 1001 gece boyunca masallar anlatan Şehrazat’ın destansı hikayesini canlandıracak.

Atilla Engin’in öykü ve senaryosunu kaleme aldığı dizinin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak. Dev plato ve dekorların hazırlıkları şimdiden başladı. Ezel, Anne ve Sadakatsiz gibi unutulmaz yapımlarla adından söz ettiren Cansu Dere, bu yeni projeyle izleyiciyi büyülemeye hazırlanıyor. Ayrıca, Limon Film tarafından yapılacak olan etkileyici bir kadın draması Körebe de ünlü oyuncunun gündeminde.