Dizi Gezgini

Fragmanlar Yerli Diziler

Sandık Kokusu’nun Yeni Bölümünde Sular Durulmuyor: Karsu ve Bora’nın Gerilim Dolu Anları

Sandık Kokusu’nun 29. bölümünde Karsu ve Bora arasındaki gerilim tırmanıyor. Karsu’nun vefa dolu hamlesi, Bora’yı yeniden düşünmeye itiyor.

Sandık Kokusu’nun Yeni Bölümünde Sular Durulmuyor: Karsu ve Bora’nın Gerilim Dolu Anları
Avatar photo
  • YayınlanmaEkim 2, 2024

Sandık Kokusu’nun heyecanla beklenen 29. bölümünde, Karsu’nun işten kovulmasıyla şirkette işlerin aksadığına tanık olacağız. Ancak Karsu, işi tamamen bırakmadan önce Bora’nın abisinin anma töreninin hazırlıklarını Bora’dan habersiz şekilde tamamlar. Bu vefa gösterisi, Bora’nın dikkatini çeker ve Karsu’yu tekrar işe almak için bir yol bulmaya çalışır.

Ayça’nın Hedefe Yönelik Planları

Bu arada, Ayça hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bora’nın yemek yiyeceği restorana rezervasyon yaptıran Ayça, bir şekilde Bora’nın radarına girmeyi başarır. Diğer yandan, Nazlı ve Filiz, Gülnaz’ın İstanbul’da kalmasını istememektedir. Nazlı, Gülnaz’ın varlığı nedeniyle hayalindeki hayatı yaşayamayacağını düşünerek Filiz’e içini döker.

Can ve Karsu Arasındaki Gerilim

Can, Karsu’ya boşanmak istediğini söylerken, Karsu boşanmayı engellemek için Can’ın yeni sevgilisini ikna etmeye çalışır. Ancak karşısında Lale’yi görünce, oyuna getirildiğini fark eder ve işler iyice karmaşık bir hal alır.

Sandık Kokusu’nun Yıldızlarla Dolu Kadrosu

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği Sandık Kokusu, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle 2 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00‘de Show TV ekranlarında!