Dizi Gezgini

Dizi Haberleri

“Aşk Biter Mi?” Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın Başrolündeki Oyunu Galası Yapıldı

Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın başrolde olduğu "Aşk Biter Mi?" oyununun galası büyük ilgi gördü. Sanat dünyasının ünlü isimleri galaya akın etti.

“Aşk Biter Mi?” Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın Başrolündeki  Oyunu Galası Yapıldı
Avatar photo
  • YayınlanmaEylül 29, 2024

Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı, merakla beklenen tiyatro oyunu “Aşk Biter Mi?”, Zorlu PSM’de gerçekleşen etkileyici galasıyla tiyatroseverlerle buluştu. Sanat dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği galada, oyunculuk performansları ve oyunun genel atmosferi büyük beğeni topladı.

Büyük Alkış ve Tam Not

Galada, hem oyunculuktan hem de metin, müzik ve dekor gibi tüm unsurlardan övgüyle bahsedildi. Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın etkileyici performansları seyircileri derinden etkiledi. Dakikalarca ayakta alkışlanan ekibe sanat dünyasından Dilan Çiçek Deniz, Selim Bayraktar, İsmail Demirci, Dolunay Soysert, Ahu Yağtu, Fırat Çelik, Hatice Aslan ve Şebnem Dönmez gibi birçok isim de destek verdi.

"Aşk Biter Mi?" Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın Başrolündeki Oyunu Galası Yapıldı

Tiyatroseverlerin Yoğun İlgisi

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı olan oyun, yönetmen Işıl Kasapoğlu imzasını taşıyor. İlk gösteriminde kapalı gişe oynayan “Aşk Biter Mi?”, izleyicilere “aşk gerçekten biter mi?” sorusunu derinlemesine sorgulatan bir performans sundu. Kerem Alışık ve Evrim Alasya, sadece kendi karakterlerini değil, edebiyatımızın unutulmaz şairleri Attilâ İlhan, Orhan Veli, Cemal Süreya, Didem Madak gibi önemli isimlerin aşklarından kesitlerle sahneyi büyülü bir atmosfere çevirdi.

Duygu Dolu Anlar

Serhat Yiğit’in kaleme aldığı oyunun, şiir ve müziklerle harmanlanan anlatımı izleyenleri aşklarıyla yüzleştirirken, hem duygu dolu anlar yaşattı hem de düşünmeye sevk etti. Alışık ve Alasya’nın performansı, sanat dünyasından tam not alırken, seyircileri de kendine hayran bıraktı.

“Aşk Biter Mi?”, Zorlu PSM’de 12 Ekim tarihinde yeniden izleyicilerle buluşacak.