Dizi Gezgini

Analizler

Reytinglerde Zirvede: Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Analizi

Kızılcık Şerbeti 69. bölümde, Görkem’in planı ve Abdullah’ın bebekle ilgili gerçeği öğrenmesi büyük yankı uyandırdı. Reytinglerde de başarılı olan dizi, sosyal medyada 12 saat boyunca TT listesinde kaldı.

Reytinglerde Zirvede: Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Analizi
Avatar photo
  • YayınlanmaEylül 29, 2024

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, 69. bölümüyle Cuma akşamı izleyicisiyle buluştu ve yine zirveyi kimseye bırakmadı. Gold Film yapımı dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör yer alıyor.

Reyting Başarısı

69. bölüm, AB ve ABC1 gruplarında çift haneli oranlara çok yaklaşarak eski gücünü koruduğunu bir kez daha kanıtladı. Özellikle AB ve ABC1 gruplarında yüksek performans sergileyen dizi, tüm kişiler kategorisinde de iyi bir reyting elde etti. Sezon boyunca dikkat çeken yapım, Show TV ekranlarına her hafta izleyiciyi çekmeye devam ediyor. Ayrıca dizi, sosyal medyada #KızılcıkŞerbeti etiketiyle tam 12 saat boyunca TT listesinde kaldı, bu da dizinin etkileyici bir sosyal medya performansı sergilediğini gösteriyor.

Reytinglerde Zirvede: Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Analizi

69. Bölümde Neler Oldu?

Bu bölümde izleyiciler, Fatih’in yeniden kazanılabilmesi için babasından yardım isteyen Görkem’in başarılı planına tanık oldu. Babasının Ünal Holding‘e yatırımcı olması, Abdullah ve Fatih’in, Ömer’e karşı zafer kazanmasını sağladı. Görkem’in bu hamlesi, Fatih ve Pembe ile arasındaki buzları eritmeye başladı.

Cemal’in gizemli hareketleri dikkat çekerken, Ömer, Kıvılcım‘ı yeniden kazanmak için mücadeleyi bırakmadı. Bu çabalarında Sönmez’den destek isteyen Ömer’e yardım sözü veren ise Meri oldu. Ayrıca Doğa, Giray ve Heves’in ev sahipliğinde düzenlenen Cemre’nin birinci yaş günü partisi, aileleri bir araya getirdi. Ancak kutlamada Fatih ve Doğa arasındaki gerginlik, izleyicilerin dikkatini çeken önemli anlardan biri oldu.

Reytinglerde Zirvede: Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Analizi

Alev’in bebeği uykulu bulması ve durumu Abdullah’a bildirmesiyle eve kamera yerleştirildi. Abdullah, kameralar sayesinde bebeğe ilaç veren bakıcıyı yakaladı. Olay esnasında Kıvılcım’ın eve gelmesi, yeni bir savaşın başlamasına neden oldu. Kıvılcım’ın açacağı velayet davasıyla kızını kaybetmekten korkan Abdullah’ın Pembe’den yardım istemesi ise bölümün finaline damga vurdu.