Dizi Gezgini

Dizi Magazin

Yalan Dizisinin Hazal’ı Serra Pirinç: “Beren Saat İdolüm”

Yalan dizisinin Hazal’ı, Serra Pirinç, karakteri ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Pirinç, Beren Saat’in idolü olduğunu ve onunla çalışmak istediğini belirtti.

Yalan Dizisinin Hazal’ı Serra Pirinç: “Beren Saat İdolüm”
Avatar photo
  • YayınlanmaEylül 25, 2024

Serra Pirinç, Yalan Dizisindeki Karakteri Hazal’ı ve Kendi Hayatını Anlattı

Kanal D’nin sevilen dizisi Yalan‘da Hazal karakterini canlandıran Serra Pirinç, Milliyet‘nin YouTube kanalında yayınlanan ‘Ünlü Sohbetleri’ programında Beste Sırapınar‘ın sorularını yanıtladı. Hazal karakterinin başlangıçta çok kötü olduğunu belirten Pirinç, bu karakterin zamanla evrildiğini ve sevginin iyileştirici gücüne inandığını söyledi. Pirinç, “Hazal ile aramızdaki tek ortak nokta, sevginin iyileştirici gücüne olan inancımız ve biraz da inatçılığımız,” dedi.

Yalan Dizisinin Hazal’ı Serra Pirinç: "Beren Saat İdolüm"

Kötü Bir Karaktere Meydan Okuma

Serra Pirinç, Hazal karakterini canlandırmanın kendisini hem zorladığını hem de etkilediğini belirtti. Daha önce böyle kötü bir karakter oynamadığını söyleyen Pirinç, Hazal’ın kötülüğünün kendisini çektiğini belirtti. Karakterle ortak noktaları sorulduğunda ise, “Hazal’ın sevgiye olan inancı ve benim inatçılığımız benziyor,” diye yanıt verdi.

Babaya Meydan Okuma

Pirinç, oyuncu olma kararı aldığında en büyük meydan okumasını babasına karşı verdiğini anlattı. Babasının oyuncu olma fikrine başlangıçta karşı çıktığını söyleyen Pirinç, “Babam ‘Hayır’ dedi. Ben de ‘Desteklersen mutlu olurum, desteklemezsen de kendi yoluma giderim.’ dedim ve sonunda beni desteklemeye başladı,” dedi.

Yalan Dizisinin Hazal’ı Serra Pirinç: "Beren Saat İdolüm"

Sektördeki Zorluklar: “İnsanlar Zor”

Serra Pirinç, sektörde geçirdiği 7 yıl boyunca karşılaştığı en büyük zorluğun insanlar olduğunu belirtti. Dışarıdan bakıldığında oyunculuğun kolay göründüğünü ama işin içinde çok fazla zorluk olduğunu söyledi. “İnsanlar zor,” diyerek sektörde yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

Yalan Dizisinin Hazal’ı Serra Pirinç: "Beren Saat İdolüm"

Beren Saat İdolüm

Pirinç, oyunculukta en çok Beren Saat ile çalışmak istediğini belirterek, “Beren Saat idolüm, onunla kesinlikle oynamak istiyorum,” dedi. Ayrıca Haluk Bilginer, Timuçin Esen ve Demet Evgar gibi oyuncularla da çalışmayı çok istediğini sözlerine ekledi.