Dizi Gezgini

Yerli Diziler

Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm: Alev Bebekle İlgili Önemli Gelişmeler

Kızılcık Şerbeti’nin 69. bölümünde Alev bebekle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Kıvılcım, Alev bebekten vazgeçmiyor ve dava açmaya hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm: Alev Bebekle İlgili Önemli Gelişmeler
Avatar photo
  • YayınlanmaEylül 25, 2024

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu 69. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Gold Film‘in üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizi, yeni bölüm tanıtımıyla izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Giray ve Cemre’nin Kutlaması Gerilimi Tırmandırıyor

Yayınlanan tanıtımda Giray’ın, Cemre’nin geçmiş doğum gününü kutlamak istemesi Doğa tarafından olumlu karşılanırken, Fatih bu kutlamanın Giray’ın evinde yapılmasına karşı çıkıyor. Bu gerilim, Fatih’in ayrı bir organizasyon düzenlemesine yol açıyor. Ayrıca Fatih’in “Amcamın defterini düreceğiz.” demesi, holdingdeki savaşın devam edeceğinin sinyallerini veriyor.

Kızılcık Şerbeti

Kıvılcım’ın Alev Bebekten Vazgeçmemesi Dikkat Çekiyor

Yeni bölümde Kıvılcım’ın, Alev bebek ile ilgili dava açacağı ve bebekten vazgeçmeyeceği öğreniliyor. Bu gelişme, izleyicilerde merak uyandırıyor. Tanıtımda, Abdullah’ın kucağında Alev ile Pembe’nin kapısına gitmesi de olayların daha da karmaşık bir hal alacağını gösteriyor.