Dizi Gezgini

Yerli Diziler

Vahide Perçin, Meryem Uzerli ve Fırat Tanış’ın Yeni Projesi: Şakir Paşa Hanedanı

MEDYAPIM tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar” dizisinin ilk bilgileri ortaya çıkmaya başladı. NOW platformunda yayınlanacak dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi, şimdiden

Vahide Perçin, Meryem Uzerli ve Fırat Tanış’ın Yeni Projesi: Şakir Paşa Hanedanı
Avatar photo
  • YayınlanmaEylül 25, 2024

MEDYAPIM tarafından hazırlanan ve merakla beklenen “Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar” dizisinin ilk bilgileri ortaya çıkmaya başladı. NOW platformunda yayınlanacak dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi, şimdiden büyük merak uyandırıyor.

Vahide Perçin, Fırat Tanış ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan Meryem Uzerli gibi ünlü isimlerin başrollerde yer aldığı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde İstanbul’da başlanması planlanıyor.

Ünlü İsimler Aynı Dizide

Dizinin yönetmenliğini Bahadır Karataş, senaristliğini ise Hande Altaylı üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor. Efsanevi Şakir Paşa Ailesi’nin hikayesi, oyuncuların performanslarıyla göz dolduracak.

Vahide Perçin, Meryem Uzerli ve Fırat Tanış’ın Yeni Projesi: Şakir Paşa Hanedanı

Dizi 1912 Yılında Geçiyor

Hikayesi 1912 yılında başlayan dizi, aralarında ünlü sanatçıların bulunduğu Şakir Paşa Ailesi‘nin sıra dışı yaşamlarını ve ilişkilerini konu alıyor. Cevat Şakir Kabaağaçlı (Halikarnas Balıkçısı), modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral gibi önemli isimlerin yaşamlarına dair çarpıcı detaylar dizide işlenecek.

“Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar” çok yakında NOW platformunda izleyiciyle buluşacak.