Dizi Gezgini

Fragmanlar

Siyah Kalp 3. Bölümde İkizler Tehlikede, Sumru’nun Hayatı Altüst

Siyah Kalp’in Merakla Beklenen Üçüncü Bölümünde Neler Olacak? Show TV’nin Tims&B Productions imzalı dizisi Siyah Kalp, Perşembe akşamı üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un

Siyah Kalp 3. Bölümde İkizler Tehlikede, Sumru’nun Hayatı Altüst
Avatar photo
  • YayınlanmaEylül 25, 2024

Siyah Kalp’in Merakla Beklenen Üçüncü Bölümünde Neler Olacak?

Show TV’nin Tims&B Productions imzalı dizisi Siyah Kalp, Perşembe akşamı üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un yazdığı bu heyecan dolu bölümde, izleyiciler intikam ve merhamet arasında sıkışan karakterlerin derin çatışmalarına tanıklık edecek.

Bağ Evinde Yangın: İntikam Ateşiyle Merhamet Arasında Kalan Nuh

Bağ evinde çıkan yangında, Sumru, Melek ve Nihayet alevlerin ortasında kalırken, Nuh yangının içine dalarak onları kurtarmaya çalışır. Ancak Nuh, bu yangın sırasında hem içindeki intikam arzusuyla hem de merhamet duygusuyla yüzleşir. Bu ikilem, Nuh’u zor bir seçim yapmaya itecektir.

Siyah Kalp

Melek ve Nuh’un Bağları Güçleniyor

Melek ve Nuh, yangınla birlikte birbirlerini kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırken, aralarındaki bağ daha da güçlenir. İkizler, bu zorlu sınavdan geçerken, aslında hedeflerine bir adım daha yaklaşırlar.

Cihan ve Sevilay Arasında Zorlu Kararlar

Cihan, Melek’ten uzak durmakta zorlanırken, bir yandan da babasının yüklediği zorunluluklardan kaçamaz. Aynı zamanda Sevilay da Nuh’a karşı hissettiği duygular nedeniyle Cihan’la olan evlilik kararını sorgulamaya başlar. Sevilay, kaderine razı gelirken ona karşı oynanan oyunların kurbanı olacaktır.

Siyah Kalp

Sumru’nun Hayatı Altüst Oluyor

Sumru, ikizleri hayatından uzak tutamayacağının farkına varır ve bu durum sinirlerini iyice yıpratır. Hayatının altüst olacağı korkusuyla yüzleşen Sumru, büyük bir iç hesaplaşma yaşar.

Siyah Kalp” yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!